tekvicový prívarok

FIT tekvicový prívarok už dnes v tvojom jedálničku!

Tekvicový prívarok… pamätáte si ho?

Ako deti sme ho milovali a na záhradke vyzerali, kedy dozreje prvá tekvička.

Mnohí ho milujú, mnohí nenávidia…

Svojim vzhľadom aj chuťou je naozaj špecifický a nemusí chutiť každému.

Nás si ale tekvicový prívarok získal už ako malé deti.

tekvicový prívarok

Preto aj napriek formovaniu svojej postavy a v rámci zdravého životného štýlu sme sa rozhodli, že si ho zakomponujeme do jedálnička.


Sú pre vás tieto premeny inšpirujúce?

Ak áno, toto by ste určite mali vidieť:

Viac informácií

Potešili sme vás?

Tak, ako sľubujeme klientom na začiatku spolupráce, tak sľuby dodržujeme a snažíte sa vždy prísť s novým nápadom ako vaše jedlá pozmeniť, oživiť a ukázať vám, že dodržiavanie jedálnička na mieru nie je o hladovaní alebo odopieraní.

Je o láske k sebe samému a k jedlu.

Veď… je predsa snom takmer každej ženy jesť a nepribrať.

Tekvicový prívarok je možné pripraviť na viacero spôsobov. Niekto tekvicu rozmixuje, niekto nakrája, niekto zase strúha na strúhadle. A presne to je môj prípad.

Tak si tekvicový prívarok pamätám ešte ako dieťa.

Všetky ingrediencie, ktoré sú v recepte použité si viete zakomponovať do svojho jedálnička tak, aby ste si mohli tekvicový prívarok vychutnať spolu s nami.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Bielkoviny : 25g

Sacharidy : 50g

Tuky : 20g

Tekvicový prívarok – ingrediencie na prípravu

  • 200g tekvica
  • 200ml mlieko 3,5%
  • 20g karička
  • 1 strúčik cesnaku
  • bobkový list
  • soľ
  • čierne korenie (celé)
  • 50g pečivo
  • 2ks celé vajíčko

Toto jesť a chudnúť?👇

jedálniček na mieru

Pre diétach sen, s nami realita…

Viac informácií

Tekvicový prívarok – postup na prípravu

  1. Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nastrúhame na hrubom strúhadle.
  2. Nastrúhanú tekvicu vložíme do hrnca a pridáme mlieko.
  3. Za občasného miešania privedieme do varu a varíme až pokým tekvica nezmäkne.
  4. Tekvicovú zmes osolíme, okoreníme a pridáme pretlačený strúčik cesnaku, bobkový list spolu s karičkou a prívarok premiešame, aby sa v ňom karička rozpustila.
  5. Prívarok dochutíme podľa potreby a na zahustenie primiešame varené vajíčka, ktoré sme nakrájali na malé kúsky.
  6. Bruschettu môžeme pripraviť v toastovači, v rúre alebo na panvici a na záver ju opäť potrieme cesnakom.

Zistite, ako schudnúť:

Urobte si Test Nutričnej Optimalizácie teraz hneď zdarma a získajte osvedčené know-how.