tvarohovo-jablková štrúdľa

3 kombo: Tvarohovo-jablková štrúdľa s makom

Sladká, jednoduchá a rýchla dobrota?

Tvarohovo-jablková štrúdľa s makom je ideálnym potešením pre vaše oči i mlsný jazýček!

Viete si predstaviť lepšiu idylku ako ráno pri obľúbenej knihe / časopise s rozvoniavajúcou šálkou kávy a ešte teplou štúdľou?

tvarohovo-jablková štrúdľa

Cítite ten pokoj a čaro okamihu?

A viete, čo sme cítili my?

Presne toto!

Chvíľu relaxu, pokoja a príjmnej atmosféry.

Ani sme netušili, že tvarohovo-jablková štrúdľa nám takto krásne spíjemní pracovné poobedie.

Vôňa tohto skvelého receptu sa niesla celý bytom!

chuchu obal 1

Potrebujete schudnúť?

Získajte exkluzívny prístup k overenému a funkčnému návodu na chudnutie, vďaka ktorému dokážete aj vy čo najrýchlejšie a najjednoduchšie získať vysnívanú postavu.

Viac informácií

Ak stále váhate, či máte na prípravu receptu dostatok času, odpovieme vám… MÁTE!

Je totižto veľmi jednoduchý a o zvyšok sa postará vaša rúra.

Doprajte si chvíľu pohody aj počas náročných dní.

Tvarohovo-jablková štrúdľa je plná kvalitných bielkovín a vy tak máte príležitosť mlsať zdravo!

Neváhajte a pustite sa do prípravy ešte dnes!

Počas pečenia štrúdličky využite svoj čas produktívne a pripravte si napríklad zajtrajší obed!

Veď presne také sú naše recepty! Rýchle, chutné, vyvážené a prispôsobené tak, aby ste nestrácali drahocenný čas hodinami strávenými v kuchyni.

V prípade, že sa vám recept páčil alebo ste v ňom urobili malú zmenu, podeľte sa s nami o fotografiu v našej facebookovej skupine.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Bielkoviny : 60g

Sacharidy : 100g

Tuky : 25g

KALÓRIE: 884

Tvarohovo-jablková štrúdľa – ingrediencie potrebné na prípravu

CESTO :

  • 100g roztierateľný tvaroh
  • 1ks celé vajíčko
  • 10g kakaový prášok
  • 100g ovsené vločky
  • 5g kypriaci prášok
  • 15g Erythritol

NÁPLŇ :

  • 150g jablko
  • 50g tvaroh
  • 15g proteín
  • mletá škorica
  • 15g mak

Tvarohovo jablková štrúdľa – postup na prípravu

  1. Ovsené vločky si pomelieme na múku, pridáme kypriaci prášok, kakaový prášok, 5g proteínu, roztierateľný tvaroh a vajíčko.
  2. Zmes spracujeme rukou a v prípade potreby použijeme sladidlo – Erythritol.
  3. Keď máme cesto spracované na pevnú hmotu, opatrne ho rozvaľkáme natenko.
  4. Samotrný názov – tvarohovo-jablková štrúdľa nám napovedá, aké ingrediencie sa budú ukrývať vo vnútri štrúdličky. Sú to: tvaroh, mak, jabĺčko a proteín.
  5. Jabĺčko nastrúhame na strúhadle a zmiešame spolu s tvarohom a mletým makom. Môžeme pridať aj proteín, ktorý obľubujeme. My sme si zvolili príchuť cookies and cream.
  6. Do stredu cesta, ktoré sme si vyvaľkali postupne za pomoci lyžičky nanesieme tvarohovo-jablkovú zmes.
  7. Cesto opatrne zrolujeme ako pri príprave palaciniek. Dávame si pozor na to, aby sa nám cesto nepretrhlo a ingrediencie sa tak nedostali počas pečenia von.
  8. Uistíme sa, že oba konce sú poriadne uzatvorené a štrúdlička je pripravená na pečenie.
  9. Rúru si predhrejeme na 200 stupňov. Štrúdličku na troch miestach šťuchneme vidličkou, aby nám počas pečenia nepraskla a posypeme mletou škoricou.
  10. Plech si vystelieme papierom na pečenie, opatrne naň položíme štrúdličku a dáme piecť.
  11. Pečieme cca 25 minút.
  12. Po vytiahnutí z rúry môžeme závin ihneď potrieť pár kvapkami oleja, aby nám kôrka zmäkla.
  13. Po vychladnutí nakrájame a môžeme servírovať.
  14. Servírujeme spolu s ovocím, posypanú makom alebo preliatu horúcou čokoládou či arašidovým maslom.
[sc name=“stars-recept“ ][/sc]
4.9/5 - (9 votes)
článok blog