6-TÝŽDŇOVÝ PROGRAM NA CHUDNUTIE
tvarohovo-jablková štrúdľa

3 kombo: Tvarohovo-jablková štrúdľa s makom

Sladká, jednoduchá a rýchla dobrota?

vstup otvoreny

Tvarohovo-jablková štrúdľa s makom je ideálnym potešením pre vaše oči i mlsný jazýček!

Viete si predstaviť lepšiu idylku ako ráno pri obľúbenej knihe / časopise s rozvoniavajúcou šálkou kávy a ešte teplou štúdľou?

tvarohovo-jablková štrúdľa

Cítite ten pokoj a čaro okamihu?

A viete, čo sme cítili my?

Presne toto!

Chvíľu relaxu, pokoja a príjmnej atmosféry.

Ani sme netušili, že tvarohovo-jablková štrúdľa nám takto krásne spíjemní pracovné poobedie.

Vôňa tohto skvelého receptu sa niesla celý bytom!

Ak stále váhate, či máte na prípravu receptu dostatok času, odpovieme vám… MÁTE!

Je totižto veľmi jednoduchý a o zvyšok sa postará vaša rúra.

Doprajte si chvíľu pohody aj počas náročných dní.

Tvarohovo-jablková štrúdľa je plná kvalitných bielkovín a vy tak máte príležitosť mlsať zdravo!

Neváhajte a pustite sa do prípravy ešte dnes!

Počas pečenia štrúdličky využite svoj čas produktívne a pripravte si napríklad zajtrajší obed!

Veď presne také sú naše recepty! Rýchle, chutné, vyvážené a prispôsobené tak, aby ste nestrácali drahocenný čas hodinami strávenými v kuchyni.

V prípade, že sa vám recept páčil alebo ste v ňom urobili malú zmenu, podeľte sa s nami o fotografiu v našej facebookovej skupine.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Bielkoviny : 60g

Sacharidy : 100g

Tuky : 25g

KALÓRIE: 884

Tvarohovo-jablková štrúdľa – ingrediencie potrebné na prípravu

CESTO :

  • 100g roztierateľný tvaroh
  • 1ks celé vajíčko
  • 10g kakaový prášok
  • 100g ovsené vločky
  • 5g kypriaci prášok
  • 15g Erythritol

NÁPLŇ :

  • 150g jablko
  • 50g tvaroh
  • 15g proteín
  • mletá škorica
  • 15g mak

Tvarohovo jablková štrúdľa – postup na prípravu

  1. Ovsené vločky si pomelieme na múku, pridáme kypriaci prášok, kakaový prášok, 5g proteínu, roztierateľný tvaroh a vajíčko.
  2. Zmes spracujeme rukou a v prípade potreby použijeme sladidlo – Erythritol.
  3. Keď máme cesto spracované na pevnú hmotu, opatrne ho rozvaľkáme natenko.
  4. Samotrný názov – tvarohovo-jablková štrúdľa nám napovedá, aké ingrediencie sa budú ukrývať vo vnútri štrúdličky. Sú to: tvaroh, mak, jabĺčko a proteín.
  5. Jabĺčko nastrúhame na strúhadle a zmiešame spolu s tvarohom a mletým makom. Môžeme pridať aj proteín, ktorý obľubujeme. My sme si zvolili príchuť cookies and cream.
  6. Do stredu cesta, ktoré sme si vyvaľkali postupne za pomoci lyžičky nanesieme tvarohovo-jablkovú zmes.
  7. Cesto opatrne zrolujeme ako pri príprave palaciniek. Dávame si pozor na to, aby sa nám cesto nepretrhlo a ingrediencie sa tak nedostali počas pečenia von.
  8. Uistíme sa, že oba konce sú poriadne uzatvorené a štrúdlička je pripravená na pečenie.
  9. Rúru si predhrejeme na 200 stupňov. Štrúdličku na troch miestach šťuchneme vidličkou, aby nám počas pečenia nepraskla a posypeme mletou škoricou.
  10. Plech si vystelieme papierom na pečenie, opatrne naň položíme štrúdličku a dáme piecť.
  11. Pečieme cca 25 minút.
  12. Po vytiahnutí z rúry môžeme závin ihneď potrieť pár kvapkami oleja, aby nám kôrka zmäkla.
  13. Po vychladnutí nakrájame a môžeme servírovať.
  14. Servírujeme spolu s ovocím, posypanú makom alebo preliatu horúcou čokoládou či arašidovým maslom.

recept_info

5/5 - (4 votes)

Rezervujte si miesto na webinár ZDARMA:

Ako získať vysnívanú postavu s viditeľnými výsledkami už prvé dni…

… aj keď pre vás bolo doteraz chudnutie nočnou morou.

Pre rezerváciu ZDARMA stačí vypísať tento formulár: